Vă dorim un Paște 2015 cu liniște, cu sănătate și belșug în toate domeniile vieții dumneavoastră!

Vă așteptăm și în 2015 să fiți aproape de cățeii din Mogoșoaia prin donațiile dumneavoastră!
Suntem recunoscători tuturor celor care au facut în 2014 donații in contul adapostului din Mogosoaia si, in special, celor care ne-au ales pentru cei 2% din impozit in 2014! Ajutorul dvs. a fost de mare folos pentru întreținerea cățeilor si pentru continuarea existentei adapostului. Multumiri speciale copiilor de la Scoala Europeana, pentru interesul deosebit aratat cățeilor din adapost, si parintilor lor, pentru donatiile prin 2% din impozit.

Pentru cei care au depus declarațiile pentru donații, vă informăm că banii nu au ajuns nici până pe 11 aprilie 2015 la adăpost. De aceea, vă rugăm din suflet să verificați la sediile ANAF stadiul donațiilor dumneavoastră. Vă mulțumim din inimă!

Cei care doresc sa faca in continuare donatii pentru cateii din Mogosoaia o pot face in contul mentionat pe site. Va multumim anticipat pentru donatii si va dorim toate cele bune!

Mulțumim din suflet companiei Mars pentru ajutorul acordat adăpostului nostru, în cadrul campaniei Pedigree, si asociației GIA, pentru selecționarea adăpostului în cadrul acestei campanii!

POZE DIN ADAPOST